Alle vermelde prijzen op onze webwinkel zijn ex btw of vat.

Wij leveren door heel Europa.

De minimum bestelorder is euro 50,- ex BTW

Wij hanteren voor de verschillende landen andere verzend en verpakkings tarieven.

Voor Nederland en belgië zijn de verzendtarieven 10,- 

Deze komen automatisch bij uw bestelling en zijn zichtbaar op uw bestelbon die u per mail van ons ontvangt.

Voor alle andere landen gaat de verzending via gewicht en wordt dit apart door ons berekend.

Via de mail krijgt u van ons bericht over de totale verzendkosten.

Alle bestellingen moeten vooraf worden betaald. Zodra uw betaling + verzendkosten bij ons binnen is, doen wij ons best om de bestelling zo snel mogelijk naar u toe te sturen.

Wij hanteren een leveringstermijn van ongeveer 14 dagen. Dit is slechts een richttijd. In de meeste gevallen wordt het nog iets eerder. Mochten wij om wat voor reden dan ook de door ons gestelde richttijd van 14 dagen niet halen, dan krijgt u uiteraard hierover bericht via de mail.

Wij zijn voor de verzending afhankelijk van externe vervoerders, en ondanks dat wij uw bestelling met de uiterste zorg hebben ingepakt kan het voorkomen dat  een artikel met schade bij u aankomt.

Als dit het geval is dan vragen wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij de beschadigde goederen aan u kunnen vergoeden.

Tijdens uw registratie vragen wij u om adresgegevens om een eventuele bestelling bij u af te kunnen leveren. Dit zijn alleen de strikt noodzakelijke gegevens. Wij gaan heel zuinig met deze gegevens om en gebruiken deze alleen waar deze voor bedoeld zijn. Wij zullen nooit deze gegevens doorverkopen of ter beschikking stellen aan anderen. 

 

U kunt bij ons betalen met;